1 kg mletého hovädzieho mäsa na burger
1 ČL korenia CHILLI KORENIE
kúsok masla
soľ
Príloha:
4 veľké hrste zelených fazúľ
100 g slaniny
1 ČL HRÁŠKOVÉ KORENIE
maslo
soľ
1Mäso zmiešajte s korením, soľou, rozpusteným maslom a nechajte 3 hodiny odležať v chladničke.
2Fazuľky zbavte špičiek a buď varte 10 minút v pare alebo sparte niekoľko minút vo vriacej vode. Potom nechajte odkvapkať.
3. Slaninu nakrájajte na kocky, vyrestujte na tuk a pridajte maslo, soľ a HRÁŠKOVÉ KORENIE.
4Rozpálte panvicu alebo gril. Vytvorte burgre a prudko ich zatiahnite. Burgre dajte na niekoľko minút podľa stupňa prepečenosti do horúcej rúry, potom ich vytiahnite a nechajte ešte odpočinúť.
5Fazuľky prelejte slaninou, maslom a korením. Osoľte podľa chuti a podávajte ako prílohu k burgrom.
Burger nemusí byť vždy len žemle a majonéza. Fazuľky sú perfektnou náhradou. Tieto burgre naviac potešia všetkých milovníkov pálivého.
Prajeme dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.