✨ Vianočná garancia: zaplaťte objednávku do 18. 12. a balíček doručíme do Vianoc! 🎁

Recepty

Camembert v bochníku s brusnicami

Camembert v bochníku s brusinkami

počet osôb
2

čas prípravy
10 min. príprava
20 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Rychlovky

Potrebujeme

malý guľatý bochník chleba
1 väčší hermelín (cca 250 g)
brusnicová omáčka
trošku bieleho vína
¼ lyžička rozmarínu
¼ lyžička tymiánu

Rozmarín celý nakúpite tu
Tymian nakúpite tu

Postup prípravy

 1Bochník vydlabte tak, aby sa do neho vošiel hermelín. Celú vydlabanú dieru potrite brusnicovou omáčkou. Vložte do nej hermelín, vrch narežte, prelejte troškou bieleho vína a posypte bylinkami.

2Zabaľte do alobalu a pečte pri 180 °C cca 20 minút.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Rozmarín celý
Všetky recepty s korením Tymian

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie