1 maslo (250 g)
2–3 lyžice zmesi Poctivka z Fatry
soľ podľa vašich preferencií
1. Maslo nechajte zmäknúť na izbovú teplotu.
2Do masla vmiešajte zmes Poctivka z Fatry a osoľte podľa chuti.
3Všetko dôkladne premiešajte tak, aby sa korenie rovnomerne spojilo s ostatnými surovinami.
4Preložte do misky alebo vytvarujte do valčeka, zabaľte do potravinovej fólie a uložte do chladničky vychladiť aspoň na 1–2 hodiny, aby sa chute krásne prepojili a maslo stuhlo.
Tip:
Maslo môžete dokonca aj zamraziť – napríklad v malých porciách. Máte ho potom vždy po ruke, keď bude potrebné dodať jedlu šmrnc.
Hodí sa na grilovanie, natriete ho na pečivo, pridáte k zemiakom, či si ho pripravíte len tak – pre radosť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.