Jahodový kečup
1 kg jahôd
5 stredných paradajok
2 vrchovaté lyžice korenia Vege-rajčátka
1 malá lyžica korenia Boloňka
1 lyžica čierneho mletého korenia
cukor podľa chuti
Burger
dva diely pomletých morčacích pŕs
jeden diel morčacieho stehna nakrájaného na kúsky
1 polievková lyžica sušenej hlivy ustricovej
4 žemle
1 jarná cibuľka
2 lyžice oleja
1 polievková lyžica korenia Pikant
soľ
Aglio olio e peperoncino nakúpite tu
Boloňka nakúpite tu
Vege - paradajky nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Méďa gril nakúpite tu
1Sparte paradajky, oddeľte šupku a nakrájajte na malé kúsky. Jahody nakrájajte a spolu s paradajkami a korením nechajte prejsť varom. Následne rozmixujte.
2Pripravte si mäso. Pomleté a nakrájané mäso zmiešate s korením a sušenou hlivou. V rukách vytvarujete mäsové placky, ktoré následne ugrilujte.
3Keď je mäso hotové, môžete začať vrstviť jednotlivé burgre, a to nasledovne: žemľa-lyžica kečupu-cibuľa-mäso-lyžica kečupu-cibuľa-žemľa.
TIP: na grile môžete zľahka opiecť aj žemľu.
Prajeme vám dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.