Recepty

Zemiakové noky zapečené s rajčinovou omáčkou

Bramborové noky zapečené s rajčatovou omáčkou

počet osôb
3

čas prípravy
5 min. príprava
25 min. varenie
30 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Z jednoho pekáče

Potrebujeme

1 väčšej cibule
250 g mletého hovädzieho mäsa
1 plechovka lúpaných rajčín
1 lyžička korenia VEGE-RAJČÁTKA
2 strúčiky cesnaku
soľ
500 ml vody
200 g strúhanej mozzarelly
1 balenie zemiakových nokov

Vege - paradajky nakúpite tu

Postup prípravy

1Uvarte si noky podľa návodu v osolenej vode.

2Cibuľu nakrájajte na jemno a opražte do zlata. K opraženej cibuli pridajte mleté mäso a chvíľu restujte, aby sa mäso zatiahlo. Mäso podlejte vodou, osoľte, pridajte koreniacu zmes Vege-rajčátka, cesnak a varte tak dlho, aby sa voda skoro úplne odparila a mäso bolo mäkké.

3Na záver pridajte plechovku rajčín a varte spoločne cca 4 minúty.

4Rozohrejte rúru na 180 °C.

5Uvarené noky premiešajte s omáčkou. Dajte do zapekacej misy a bohato posypte nastrúhanou mozzarellou. Dajte piecť na 30 - 40 minút.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Vege - paradajky

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie