500 g nokov
125 g čerstvého špenátu
1/2 ČL korenia Detské bylinky Eliška
1 balenie cream cheese
mlieko na rozriedenie omáčky
1 lyžica masla
2 lyžica ghí
cca 350g filé z lososa
soľ
1Na panvici na strednom plameni rozohrejte ghí. Pridajte filé z lososa.
2Lososa osoľte, restujte niekoľko minút z oboch strán, pokiaľ nebude ryba takmer prepečená. Lososa vyjmite z panvice a dajte stranou.
3Na panvicu pridajte maslo a noky. Restujte niekoľko minút, pokiaľ nie sú noky teplé. Pridajte nadrobno pokrájaný špenát a ľahko ho nechajte zvädnúť. Pridajte cream cheese a korenie Detské bylinky Eliška a premiešajte, aby sa všetko spojilo. Omáčku rozrieďte na požadovanú konzistenciu pomocou mlieka.
4Nakoniec pridajte opraženého lososa, ktorého pomocou vidličky nakrájajte na menšie kúsky.
Môžete podávať, dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.