Recepty

Zemiakové noky so špenátom a lososom

Bramborové noky se špenátem a lososem

počet osôb
3

čas prípravy
10 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Ryby

Potrebujeme

500 g nokov
125 g čerstvého špenátu
1/2 ČL korenia Detské bylinky Eliška
1 balenie cream cheese
mlieko na rozriedenie omáčky
1 lyžica masla
2 lyžica ghí
cca 350g filé z lososa
soľ

Detské bylinky Eliška nakúpite tu

Postup prípravy

1Na panvici na strednom plameni rozohrejte ghí. Pridajte filé z lososa.

2Lososa osoľte, restujte niekoľko minút z oboch strán, pokiaľ nebude ryba takmer prepečená. Lososa vyjmite z panvice a dajte stranou.

3Na panvicu pridajte maslo a noky. Restujte niekoľko minút, pokiaľ nie sú noky teplé. Pridajte nadrobno pokrájaný špenát a ľahko ho nechajte zvädnúť. Pridajte cream cheese a korenie Detské bylinky Eliška a premiešajte, aby sa všetko spojilo. Omáčku rozrieďte na požadovanú konzistenciu pomocou mlieka. 

4Nakoniec pridajte opraženého lososa, ktorého pomocou vidličky nakrájajte na menšie kúsky.

Môžete podávať, dobrú chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Detské bylinky Eliška

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie