2 hrnčeky nastrúhanej mrkvy
4 veľké vajcia
1/2 hrnčeka kokosového oleja
1/4 hrnčeka kokosové múky
1/4 hrnčeka Erythritolu
2 ČL ŠKORICE MLETEJ
1 ČL ZÁZVORU MLETÉHO
1 ČL jedlej sódy
1/2 hrnčeka nasekaných vlašských orechov
Kokosový krém
600 ml kokosového krému (vychladeného cez noc v chladničke)
med alebo čakankový sirup podľa chuti
Mangové pyré
1 zrelé mango
1Zmiešajte najemno nastrúhanú mrkvu, vajcia a kokosový olej v nádobe. Pridajte ostatné suché ingrediencie okrem orechov a rozmixujte v mixéri.
2Nakoniec pridajte orechy a len párkrát krátko premixujte, aby orechy zostali na väčšie kúsky.
3Cesto nalejte do formy na pečenie, vystriekanej olejom v spreji alebo vyloženej papierom na pečenie.
4Pečte 30 minút v rozohriatej rúre na 175 °C.
Kokosový krém
1Do misy dajte len stuhnutú časť kokosového krému, oslaďte medom alebo čakankovým sirupom, rozmiešajte do hladkého krému a nechajte cez noc vychladiť. Nešľahajte, krém by sa vám zrazil.
Mangové pyré
1Mango rozmixujte na pyré.
Zostavenie torty
1Vychladnutý korpus rozkrojte na dva diely. Jednu časť korpusu natrite časťou kokosového krému a na neho natrite mangové pyré. Prikryjte druhým dielom a celu tortu potrite ostatným krémom. Tortu dozdobte kúskami manga a kvetmi a nechajte vychladiť v chladničke.
Prajeme vám dobrú chuť.
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.