Zmes určená pre milovníkov predovšetkým tuniskej, africkej kuchyne, ale aj kuchyne Blízkeho východu. Harissa je asi najznámejším a najpoužívanejším korením v Tunisku. Všetci ho skôr poznáte vo forme pasty. Avšak naša nová zmes, korenie Harissa, môže paste plnohodnotne konkurovať.
Jej využitie je predovšetkým pri príprave hydiny, hovädzieho či jahňacieho mäsa. Dodá skvelú chuť bulguru, kuskusu, cíceru a vareným pokrmom. V marockej kuchyni sa Harissa s obľubou pridáva do pokrmov pripravovaných v tajinoch - pomalých hrncoch.
Pre milovníkov izraelskej Shawarmy je Harissa jednou z najtypickejších chutí.
V našej európskej kuchyni je Harissa u mnohých kuchárov tajnou ingredienciou v gulášoch, paprikášoch a pokrmoch s duseným mäsom.
Ochutnajte našu zmes Harissa a uvidíte, že sa to dá aj bez pasty.
Ďalšieho nakupujúceho môžete pridať kedykoľvek vo vyskakovacom okne po vložení tovaru do košíka.
Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.